Smartphones in verschillende klassen

Is het nog niet helemaal duidelijk wat bijvoorbeeld een Klasse A+, A of een Klasse B toestel inhoudt? Hieronder staat precies beschreven waar onze klassen voor staan. 

De gradaties van Botom zijn ingedeeld in vier klassen. Benadrukt dient te worden dat alle telefoons volledig zijn nagekeken en technisch perfect zijn. Een klasse C is dus technisch gezien niet minder dan een A+-variant. De classificatie is voornamelijk op basis van hoe lang de telefoon reeds gebruikt is en in hoeverre deze uiterlijke, cosmetische gebruikssporen bevat.

  • klasse A+: Hierbij gaat het om toestellen die geretourneerd zijn. Deze toestellen zijn als nieuw en worden compleet met adapter, USB-kabel en simtool in een verpakking geleverd. Een toestel uit klasse A+ is volledig gecontroleerd en vrij van ieder gebruiksspoor en technisch mankement.
  • klasse A: Hierbij gaat het om toestellen die geretourneerd zijn. Deze toestellen zijn op het eerste gezicht als nieuw maar bevatten een licht krasje, deukje of een nette verpakking ontbreekt. Ook deze toestellen worden compleet met adapter, USB-kabel en simtool geleverd. Een toestel uit klasse A is volledig gecontroleerd en vrij van technische mankementen.
  • klasse B: Toestellen met label ‘klasse B’ hebben lichte gebruikssporen. Kleine krasjes of deukjes. Ook kan het zijn dat een nette verpakking ontbreekt. Toestellen uit klasse B worden uiteraard ook geleverd met adapter, USB-kabel en simtool.
  • klasse C: Met een toestel met klasse C-label bedoelen we een gebruikt toestel met normale gebruikssporen. Deze toestellen zijn langer dan veertien dagen in gebruik geweest. Wij leveren toestellen uit deze klasse compleet met adapter, USB-kabel en simtool.

Bestel je een smartphone bij ons? Als onze smartphones zijn volledig nagekeken en worden geleverd met één jaar garantie!

De verschillende klassen Refurbished iPhones

De refurbished iPhones van Botom zijn ook ingedeeld in de vier klassen. Bij deze refurbished iPhones gelden de zelfde criteria als bij de andere smartphones.

  • Refurbished iPhone, klasse A+: Hierbij gaat het om iPhones die geretourneerd of gereviseerd zijn. Deze iPhones zijn als nieuw en worden compleet met adapter, USB-kabel en simtool in de originele verpakking geleverd. Een refurbished iPhone uit klasse A+ is volledig gecontroleerd en vrij van ieder gebruiksspoor en technisch mankement.
  • Refurbished iPhone, klasse A: Hierbij gaat het om iPhones die geretourneerd of gereviseerd zijn. Deze iPhones zijn op het eerste gezicht als nieuw maar bevatten een licht krasje, deukje of de originele verpakking ontbreekt. Ook deze iPhones worden compleet met adapter, USB-kabel en simtool geleverd. Een refurbished iPhone uit klasse A is volledig gecontroleerd en vrij van technische mankementen.
  • Refurbished iPhone, klasse B: Refurbished iPhones met label ‘klasse B’ hebben lichte gebruikssporen. Kleine krasjes of deukjes. Ook kan het zijn dat de originele verpakking ontbreekt. Refurbished iPhones uit klasse B worden uiteraard ook geleverd met adapter, USB-kabel en simtool.
  • Refurbished iPhone, klasse C: Met een refurbished iPhone met klasse C-label bedoelen we een gebruikt toestel met normale gebruikssporen. Deze iPhones zijn langer dan veertien dagen in gebruik geweest. Wij leveren iPhones uit deze klasse compleet met adapter, USB-kabel en simtool.

Bestel je een refurbished iPhone bij ons? Als onze refurbished iPhones zijn volledig nagekeken en worden geleverd met twee jaar garantie!

 

-Alle klasse A+/A,B en C-producten zijn door ons uitgebreid getest op o.a. belfunctie, netwerkfuncties, software, camera's, speakers, beeldscherm en hardware knoppen.
-Headsets worden niet geleverd i.v.m. hygiëne.

Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.