Panasonic KX-TGD312 DECT-telefoon...

Panasonic KX-TGD312 DECT-telefoon Grijs Nummerherkenning

Panasonic
KXTGD 312 NLG
Laatste items in voorraad
€ 69,95
Incl. BTW
DECT, Phonebook 120 entries, Intercom, Babymonitor, met 2 Handsets
Panasonic KX-TGD312. Soort: DECT-telefoon, Handset type: Draadloze handset. Luidspreker, Capaciteit telefoonboek: 120 entries. Nummerherkenning. Beeldschermdiagonaal: 4,57 cm (1.8"). Kleur van het product: Grijs. Aantal handsets inclusief: 2

Beveilig gesprekken

De communicatie tussen de draadloze handset en het basisstation zijn gecodeerd, terwijl het gecodeerde wachtwoord periodiek gewijzigd wordt om een hoog veiligheidsniveau te garanderen.

Blokkering ongewenste oproepen

Verminder ongewenste telefoontjes van bv. telemarketeers

Je kunt elk gewenst nummer blokkeren, evenals iedere willekeurige startreeks van 2 tot 8 cijfers die overeenstemt met de gespecificeerde nummers of anonieme oproepen.

Niet storen-functie

Laat je goede nachtrust niet verstoren maar blijf wel beschikbaar voor vrienden en familie

Elke handset kan worden geprogrammeerd om te voorkomen dat het tijdens specifieke periodes gaat rinkelen. Het geluid van de speciale bellers, die in een contactgroep van het telefoonboek zijn geplaatst, kan echter worden ingeschakeld.

Baby Monitor

Slimme babyverzorging vanuit een andere kamer

De babyfoonhandset zal automatisch bellen met de bewakingshandset als het geluid waarneemt.
Als ouders de baby alleen laten, zal de handset de huilende stem van de baby opvangen en de ouders op de hoogte brengen via een handset in een andere kamer.

Intercom All

Bel alle handsets tegelijkertijd

Als je je gezinsleden wilt zoeken en je niet weet waar ze zijn in het huis, dan kun je een intercom-oproep naar alle handsets maken. Hiermee kun je degene die je zoekt vinden zonder het hele huis te doorzoeken.

Stralingsvrij (Eco Mode Plus)

Wanneer de telefoon niet wordt gebruikt, wordt straling compleet uitgeschakeld.

Eco Mode Plus verlaagt het zendvermogen tot nul. Het basisstation blijft UIT totdat er een oproep binnenkomt of een handset wordt geactiveerd.
1 Item
Panasonic
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.