R Go Tools RGOHE muis
R Go Tools RGOHE muis
R Go Tools RGOHE muis
R Go Tools RGOHE muis

R Go Tools RGOHE muis

R-Go Tools
RGOHE
Levertijd onbekend
€ 59,95
Incl. BTW
HE Muis, USB2.0, 800/1200/2100/3400DPI, 5 knoppen, 1.5m, zwart met zilver
R Go Tools RGOHE. Aansluiting: USB, Bedoeld voor: Kantoor, Aanbevolen gebruik: PC/notebook. Kleur van het product: Zwart, Zilver, Formaat: Rechtshandig. Lengte snoer: 1,5m. Voeding: Kabel. Breedte: 8,3 cm, Diepte: 10,6 cm, Hoogte: 3,5 cm

HE Mouse
De HE Mouse ergonomische verticale muis is uniek door een neutrale, ontspannen stand van hand en pols gecombineerd met een perfecte en comfortabele grip. Het ontwerp geeft optimale ondersteuning aan de hand en pols. Door de verticale stand van de muis is tijdens muisgebruik minder spierspanning aanwezig in de onderarm. Tevens zorgt de verticale stand voor de gewenste muisbeweging vanuit de onderarm in plaats vanuit de pols. Op deze manier kunnen overbelastingsklachten als RSI worden voorkomen. De vormgeving en het materiaal met speciale grip zorgen er voor dat de muis prettig in de hand ligt en fijn in gebruik is.

Algemeen
De HE Mouse heeft 5 knoppen inclusief scrollwheel. De linker- en rechtermuisknoppen worden bediend met de wijs- en middelvinger. De scrollwheel wordt gebruikt voor navigatie en kan zowel door de wijsvinger als de middelvinger worden bediend. De duim bedient de forward en backward knoppen welke aan de zijkant van de duimgoot ziten. De bedraadde versie van de HE Verticale Grip Muis heeft een nauwkeurigheid van 3400 DPI en is plug&play gebaseerd. De muis kan op alle reguliere bureau ondergronden gebruikt worden.
R-Go Tools
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.