tado° Smart Radiator Thermostat...
tado° Smart Radiator Thermostat...
tado° Smart Radiator Thermostat...
tado° Smart Radiator Thermostat...
tado° Smart Radiator Thermostat...

tado° Smart Radiator Thermostat thermostaat Zilver

Tado
TD 33018
Laatste items in voorraad
€ 79,95
Incl. BTW
Slimme Radiatorknop, LED display, 2 x AA
tado° Smart Radiator Thermostat. Kleur van het product: Zilver, Materiaal behuizing: Kunststof, Eenheid van de maatregel: °C. Beeldscherm: LED. Type accu/batterij: AA, Levensduur batterij/accu: 2 jaar. Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android 4.0,Android 4.1,Android 4.2,Android 4.3,Android 4.4,Android 5.0,Android 5.1,iOS 9.0. Breedte: 52 mm, Diepte: 52 mm, Hoogte: 78 mm

De Slimme Radiatorknop stuurt je radiatoren aan op basis van je locatie: hij verwarmt je kamers op tijd terwijl je op weg naar huis bent en bespaart op verwarmingskosten als je niet thuis bent.

Als je al een Slimme Radiatorknop - Starterskit of een Slimme Thermostaat - Starterskit (v3) met Internetbridge hebt, kan je hieraan zoveel Slimme Radiatorknoppen als je wilt toevoegen - afhankelijk van hoeveel verwarmingszones je apart wenst aan te sturen.

De Slimme Radiatorknop bij jou thuis
De Slimme Radiatorknop - Starterskit dient als basis, omdat die de Internetbridge voor de verbinding met het internet bevat. De Slimme Radiatorknop communiceert via radiosignalen draadloos met de Internetbridge en de andere apparaten.
1 Item
Tado
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.