D-Link mydlink Wi-Fi Water Leak...
D-Link mydlink Wi-Fi Water Leak...
D-Link mydlink Wi-Fi Water Leak...
D-Link mydlink Wi-Fi Water Leak...

D-Link mydlink Wi-Fi Water Leak Sensor – DCH-S161

D link
DCHS 161
Laatste items in voorraad
€ 59,95
Incl. BTW
Wi-Fi waterlek sensor, alarm van 90 db, 2x AA batterijen, Smart Home-apparaten
Your Home, Only Smarter.

De mydlink Wi-Fi waterlek sensor (DCH-S161) is ontworpen om u extra gemoedsrust te geven. De sensor werkt op batterijen, dit betekent u deze overal kunt installeren om waterlekken te detecteren voordat deze in ernstige overstromingen veranderen. Als de watersensor wordt geactiveerd, klinkt er een alarm van 90 dB en knippert een LED om u audio- en visuele waarschuwingen te geven. Pushmeldingen naar uw mobiele apparaat zorgen dat u ook als u onderweg bent, op de hoogte blijft. De DCH-S161 maakt verbinding met uw bestaande Wi-Fi-router, er is geen hub vereist. U kunt regels instellen om andere Smart Home apparaten in uw huis te activeren als de DCH-S161 water detecteert. U kunt ook audio-meldingen ontvangen van uw Google Assistent via de app op uw smartphone, smart speaker of Google Home-apparaten, zodat u op de hoogte bent van een waterlek, ook als u te ver weg bent om het alarm op de watersensor te horen.

Speciaal ontworpen detectiekabel

De waterdetectiesensor die bij de DCH-S161 wordt geleverd, is speciaal ontworpen om water bij contact te detecteren. Wanneer water wordt gedetecteerd, activeert de sensor zowel een alarmsirene als een alarm-LED zodat u de waarschuwing kunt zien en horen. De sensor bevindt zich aan het einde van een kabel van 1,8 meter, zodat u de sensor overal kunt plaatsen waar u maar wilt.

Doe het allemaal met de mydlink-app

U kunt uw DCH-S161 snel instellen met de mydlink-app voor uw smartphone of tablet. Eenmaal ingesteld, kunt u direct pushmeldingen ontvangen wanneer een lek wordt gedetecteerd. Met compatibele mydlink Smart Home-producten kunt u automatiseringsregels instellen via interactie en planning. Met de One-Tap-functie kunt u eenvoudig meerdere apparaten in- en uitschakelen, evenals detectie-waarschuwingen met een simpele tik aan- en uitzetten. Hiermee kunt u scenes maken voor wanneer u thuis of weg bent.
1 Item
D link
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.