Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons...
Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons...
Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons...
Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons...
Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons...
Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons...
Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons...

Sennheiser RS 2000 Hoofdtelefoons Stethoset Zwart

Sennheiser
RS 2000
Levertijd onbekend
€ 179,00
Incl. BTW
Li-Po, 3.7V, 350mAh, 2400 - 24835Ghz, 100-240V, 50-60Hz
RS 2000

De RS 2000 biedt een baanbrekende draadloze digitale technologie, intuïtief bedieningsgemak, een absoluut draagcomfort en batterijen met een lange levensduur. Met de RS 2000 herontdekt u het ware plezier van tv-kijken.

Uw troef bij televisiekijken en -luisteren!

Alles horen is helemaal genieten. Hoe sterker een televisieprogramma, hoe meer baat het heeft bij een schitterende klank. En dat is precies de rol die de Sennheiser RS 2000 wil spelen. Geniet van een perfecte geluidservaring. Stel volume en balans in volgens uw vereisten. En u kunt vrij bewegen terwijl u aan het luisteren bent. De RS 2000 is immers draadloos en ultralicht.
Kies voor een intensere beleving: u bent te ervaren om vrede te nemen met een schamel televisiegeluid. Ga voor een helderder en comfortabeler tv-klank.

Uw troef in geluidservaring

Met de RS 2000 produceert uw televisie een superieure Sennheiser-klankkwaliteit. Stel het volume links en rechts zo in dat u een aangenaam en evenwichtig geluid verkrijgt en laat uw oren genieten van klare taal en kleurrijke muziek.

Uw troef in bewegingsvrijheid

De RS 2000 verlost u van hinderlijke kabels en geeft u met een straal van 50 meter een uitzonderlijke bewegingsvrijheid. Ook een heuse kijkmarathon behoort tot de mogelijkheden gezien een autonomie die tot 9 uur reikt. En omdat de RS 2000 zo licht is geniet u ten volle van die bewegingsvrijheid.

Uw troef in comfort en gebruiksgemak

Focus op uw programma in plaats van op uw apparatuur: de RS 2000 garandeert een vlot, intuïtief gebruik en is volledig compatibel met alle analoge tv-uitgangen. En wat het draagcomfort betreft: de RS 2000 creëert geen enkele druk op de oren en de slapen, zelfs niet tijdens langere sessies, hetgeen zeker brildragers sterk op prijs zullen stellen. En de RS 2000 schakelt zichzelf automatisch uit als hij niet in gebruik is.

Uw troef in stijl

De RS 2000 heeft een slank en aantrekkelijk basisstation dat een stijlvolle en toch subtiele aanvulling vormt op elk home-entertainmentsysteem. Het basisstation doet ook dienst als intelligent dockingstation waarin de koptelefoon, tijdens het opladen van zijn duurzame ingebouwde batterij, een keurige en compacte positie inneemt.


What's in the box?

- Hoofdtelefoon met ingebouwde herlaadbare Li-polymeerbatterij
- Dockingstation
- Voedingseenheid met adapters voor EU, UK, US en AUS
- Tv-kabel voor 3,5 mm audio-uitvoer voor koptelefoon
- Gebruikshandleiding
Sennheiser
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.