ATAG HG9572MDA kookplaat Zwart...

ATAG HG9572MDA kookplaat Zwart Ingebouwd Gaskookplaat 5 zone(s)

Atag
HG 9572 MDA
Levertijd onbekend
€ 1.639,00
Incl. BTW
5 kookzones, 6000/2000/3000/1000 W, Wok
ATAG HG9572MDA. Kleur van het product: Zwart, Apparaatplaatsing: Ingebouwd, Type kookplaat: Gaskookplaat. Materiaal pannensteun: Gietijzer. Soort bediening: Draaiknop, Touch, Controle positie: Linksboven. Aangesloten lading (gas): 5,1 W. Breedte: 904 mm, Diepte: 522 mm, Hoogte: 45 mm

Met: Fusion Volcano wokbrander
Wie wil wokken zoals het in Azië gebeurt, heeft hoge temperaturen nodig. Heel hoge temperaturen. Daarom hebben wij een speciale brander ontwikkeld met een krachtige, geconcentreerde vlam. De wokbrander bestaat uit twee ringen die u los van elkaar kunt inschakelen.

Met: A+ branders
Deze gaskookplaat is voorzien van energiezuinige A+ branders. Die zijn bijzonder efficiënt en buitengewoon krachtig. De branders hebben bovendien een groot regelbereik. Met een minimum van 0,26 kW is zéér zacht sudderen heel goed mogelijk.

Met: Stop-functie
Op deze kookplaat is een knop aangebracht waarmee met één draai aan de knop de hele kookplaat uitgeschakeld wordt. Wel zo veilig!

Met: digitale timers
Koken is timing. Zeker voor koks die in meerdere fases en met meerdere pannen op het vuur werken. Daarom is deze kookplaat uitgerust met een digitale timer bij élke massief stalen draaiknop. Gebruik ze om de verstreken kooktijd af te lezen of om de kookduur te programmeren. De brander schakelt daarna automatisch uit.
Atag
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.