Siemens EX375FXB1E kookplaat Zwart...
Siemens EX375FXB1E kookplaat Zwart...

Siemens EX375FXB1E kookplaat Zwart Ingebouwd Zone van inductiekookplaat 2 zone(s)

Siemens
EX 375 FXB 1 E
Levertijd onbekend
€ 799,00
Incl. BTW
30 cm, LED, 3700 W, 220-240 V, Inductiekookplaat
Siemens EX375FXB1E. Kleur van het product: Zwart, Apparaatplaatsing: Ingebouwd, Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat. Soort bediening: Touch, Controle positie: Boven voorzijde, Beeldscherm type: LED. Aangesloten lading (elektrisch): 3700 W, AC invoer voltage: 220-240 V, AC invoer frequentie: 50 - 60 Hz. Breedte: 302 mm, Diepte: 520 mm, Hoogte: 51 mm

Een flexibele kookzone tijdens het koken: flexInduction.
De innovatieve flexInduction maakt het mogelijk om twee kookzones samen te voegen tot één groot oppervlak. Het geiheim van flexInduction is het gebruik van magneetspoelen onder de oppervlakte. Deze activeren een kookzone als er een pan op staat. Alleen onder die pannenbodems wordt het dus heet. De kookplaat herkent automatisch het aantal, de vorm en de grootte van de pannen.

Haal de wereldkeuken in huis: domino kookplaten
U kunt de 30 en 40 cm brede dominostenen combineren zoals u maar wilt, bijvoorbeeld een keramische inductiekookplaat in combinatie met een gaskookplaat voor uw wok. U kunt ook kiezen voor een barbecue of een frituurpan. Met de domino-elementen stelt u een perfect ogende kookplaat samen.

De turbo voor krachtige inductie: de powerBoost-functie.
Met de powerBoost-functie versnelt u de kookprestaties met 35 tot 50%. Hierdoor zijn pannen zeker 35% sneller warm en zijn grote hoeveelheden ook 35% sneller klaar. Dit levert een forse tijdwinst op.
Siemens
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.