Siemens EX675FEC1E kookplaat Zwart...
Siemens EX675FEC1E kookplaat Zwart...
Siemens EX675FEC1E kookplaat Zwart...
Siemens EX675FEC1E kookplaat Zwart...

Siemens EX675FEC1E kookplaat Zwart Built-in Zone van inductiekookplaat 4 zone(s)

Siemens
EX 675 FEC 1 E
Levertijd onbekend
€ 899,00
Incl. BTW
Vitrokeramische kookplaat - inductie, 60 cm, 7400 W, 13 kg, 110 cm
Siemens EX675FEC1E. Kleur van het product: Zwart, Appliance placement: Built-in, Type kookplaat: Zone van inductiekookplaat. Certificering: AENOR, CE. Soort bediening: Scrollbar,Touch, Controle positie: Boven voorzijde, Type timer: Digitaal. Aangesloten lading (elektrisch): 7400 W, AC invoer voltage: 220-240 V, AC invoer frequentie: 50 - 60 Hz. Breedte: 602 mm, Diepte: 520 mm, Hoogte: 51 mm

De flexibele kookzone voor flexibel koken: flexInduction.
Potten en pannen zijn heel verschillend. Maar met flexInduction past u uw kookplaat er flexibel op aan. Er zijn niet alleen twee traditionele kookzones, maar - afhankelijk van het precieze model - ook twee rechthoekige inductiekookzones die gecombineerd kunnen worden tot een enkele grote zone. U kunt uw kookgerei overal binnen dit gebied plaatsen.

Regel de temperatuur zonder druk- of draaiknoppen: touchSlider-bedieningselement.
Met onze innovatie touchSlider-technologie kunt u de temperatuur van de kookzones instellen door ofwel rechtstreeks op de juiste plaats van de schaalverdeling te tikken ofwel met u vinger ernaartoe te schuiven. De temperatuurregeling is gebaseerd op sensors en gaat in stappen van een half met een maximum van 9.

digitaal display
Modern bedieningsgemak dankzij het digitale display.

Een kookzone, duizend mogelijkheden: flexInduction.
Potten en pannen verschillen net zoveel van elkaar als het eten dat u erin bereidt, maar met flexInduction kunt u uw kookplaat er flexibel op aanpassen. Er zijn niet alleen twee traditionele kookzones voorzien, maar ook een rechthoekige inductiekookzone die gecombineerd kan worden tot een enkele grote zone. U kunt uw kookgerei overal binnen dit gebied plaatsen.

Kookwekker met uitschakelfunctie voor de kookzones
De kookwekker met uitschakelfunctie schakelt de kookzone veilig uit zodra de ingestelde bereidingstijd is verstreken.

kookwekker
Gemakkelijker koken dankzij de kookwekkerfunctie.

De turbo voor krachtige inductie: de powerBoost-functie.
De powerBoost-functie verhoogt het vermogen tot 50%. Hierdoor zijn pannen 35% sneller warm en grote hoeveelheden voedsel ook 35% sneller klaar.
Siemens
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.