Ma - vrij voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Classificering

Is het nog niet helemaal duidelijk wat bijvoorbeeld een Klasse A of een Klasse B toestel inhoudt? Hieronder staat precies beschreven waar onze klasses voor staan. 

 

Nieuw:

Nieuw is de hoogste productklasse die wij aanbieden. Deze producten zijn nieuw, ongebruikt, fabrieksgeseald en worden helemaal compleet met alle toebehoren in de originele verpakking geleverd.

Klasse A:

Deze veertiendaagse klant-retourneringen zijn als nieuw en worden helemaal compleet met alle toebehoren in de originele verpakking geleverd. Deze producten zijn grondig door ons gecontroleerd en vrij van ieder gebruiksspoor en technisch mankement.

Klasse B:

Een klasse B-product heeft lichte gebruikssporen. Denk hierbij een klein krasje, puntje, deukje of het ontbreken van de originele verpakking. Op het eerste gezicht ziet het product er als nieuw uit en wordt geleverd met alle originele accessoires. Ook deze veertiendaagse klant-retourneringen zijn grondig door ons gecontroleerd en vrij van technische mankementen.

Klasse C:

Klasse C-product staat voor een gebruikt toestel met normale gebruikssporen. Een klasse C-product is langer dan veertien dagen gebruikt. Ook hier leveren wij het product compleet met alle bijbehorende accessoires.

Refurbisched:

Deze "Refurbished" toestellen zijn niet van nieuw te onderscheiden, van de hoogste kwaliteit, technisch correct fucntionerend en zijn vrij van gebruikerssporen. Deze producten zijn helemaal compleet met alle toebehoren in de verpakking met 2 jaar garantie.

Alle klasse A,B en C- producten zijn door  ons uitgebreid getest op belfunctie, netwerkfuncties en software en op de werking van de camera, speakers, beeldscherm en hardwareknoppen.