Liebherr BCDv 1003 Vrijstaand Zilver

Liebherr BCDv 1003 Vrijstaand Zilver

Liebherr
BCDV 100320
Levertijd onbekend
€ 841,00
Incl. BTW
Liebherr BCDv 1003. Apparaatplaatsing: Vrijstaand, Kleur van het product: Zilver, Aantal schappen: 3 schappen. Totale brutocapaciteit: 85 l, Klimaatklasse: SN-ST, Temperatuur, in bedrijf: 2 - 15 °C. Netbelasting: 130 W, Stroomgebruik per dag: 1,3 kWh/24u, Jaarlijks energieverbruik: 475 kWu. Breedte: 497 mm, Diepte: 548 mm, Hoogte: 816 mm

Display-koelapparaten

Display-koelapparaten van Liebherr zijn ideaal voor de presentatie van producten. Van de verlichte display via de isolatieglasdeur tot aan het variabele interieur hebben deze apparaten alle mogelijkheden om verse producten in het middelpunt te zetten. En ze overtuigen met professionele prestaties die typerend zijn voor alle koelapparaten met circulatiekoeling van Liebherr. De dranken en levensmiddelen worden snel afgekoeld en in het gehele interieur heerst een constante temperatuur. De temperatuur is van +2 °C t/m +15 °C instelbaar.
Liebherr
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.