Vogel's SOUND 3305 - Speaker...
Vogel's SOUND 3305 - Speaker...
Vogel's SOUND 3305 - Speaker...
Vogel's SOUND 3305 - Speaker...
Vogel's SOUND 3305 - Speaker...
Vogel's SOUND 3305 - Speaker...

Vogel's SOUND 3305 - Speaker standaard (wit)

Vogels
SOUND 3305 WHITEUNIVERSALLSPEAKERFLOORSTAND
Levertijd onbekend
€ 149,00
Incl. BTW
Vogel's SOUND 3305 - Speaker standaard (wit). Plaatsing: Vloer, Kleur van het product: Wit, Montagewijze: Vloer. Hoogte (min): 75 cm, Hoogte (max): 75 cm

- Verhoog je speaker tot oorhoogte wanneer je zit
- De perfecte luisterpositie vanaf elke plaats in de kamer

Haal meer uit uw luidsprekers
Laat uw SONOS© PLAY:5, Denon HEOS© 5 of andere grote luidspreker naadloos opgaan in uw interieur door de luidspreker op de Vogel's SOUND 3305 vloerstandaard te plaatsen. De vloerstandaard is 75 cm hoog, waardoor de luidspreker op oorniveau staat als u zit, de plek voor het beste geluid. Kies overal in de kamer voor de perfecte luisterpositie, om volop te genieten. De vloerstandaard van Vogel's is een veilige steun voor uw luidspreker en is verkrijgbaar in zwart of wit, zodat u de kleur van de steun kunt afstemmen op de kleur van de luidspreker.

Plaats de luidspreker daar waar het geluid het beste klinkt
De Vogel's vloerstandaard biedt u de flexibiliteit om de perfecte luisterpositie te kiezen voor uw speakers, waar dan ook in de kamer. Wilt u de luidsprekers liever hoog bevestigen, zodat ze uit de weg zijn? Kijk dan eens naar de Vogel's wandsteun voor luidsprekers.
Vogels
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd aan vergelijking

Wij gebruiken cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen bij ons voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen en mogelijk ook buiten onze website volgen.