Ma - vrij voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!

Telefoon reparatie door Botom in Kampen

Super vervelend! Uw telefoon is kapot en u wilt dit natuurlijk zo snel mogelijk laten repareren door een telefoonwinkel. Bij Botom International in Kampen bent u dus aan het juiste adres voor uw telefoon reparatie! Of uw iPhone, SamsungHuawei of een toestel van een andere fabrikant nou gerepareerd moet worden.Botom is de telefoonwinkel die altijd voor u klaar staat. Aangezien wij de onderdelen op grote schaal inkopen bij onze leveranciers kunnen wij uw telefoon altijd voor de scherpste prijs repareren in Kampen. Onze technici zijn vakbekwaam en razendsnel. Hierdoor kunt u uw telefoon in de meeste gevallen dezelfde dag alweer in gebruik nemen! Is de telefoonreparatie helaas niet dezelfde dag door ons te doen? Geen nood. In dat geval kunt u van ons een leentoestel ontvangen. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen zodra uw telefoon gerepareerd is.

De kwaliteit van telefoon reparaties van Botom International in Kampen

Helaas komt het vaak voor dat een telefoonwinkel een telefoon reparatie niet goed uitvoert. De eerste periode doet een toestel het perfect. Maar na verloop van tijd ontstaan er toch vervelende klachten. Doordat Botom International uitsluitend met AA-onderdelen werkt komt dit veel minder snel voor. AA-onderdelen zijn de beste onderdelen die er op de markt te krijgen zijn. Uw toestel wordt dus altijd gerepareerd met de beste onderdelen. Tevens biedt Botom International u 1 jaar garantie op uw telefoon reparatie. U hoeft zich dus geen enkele zorgen te maken over mogelijke klachten die na uw reparatie ontstaan!

Kies voor een telefoon reparatie van Botom International in Kampen

Botom International is de telefoonwinkel die uw telefoon reparatie verricht voor de scherpste prijs. Dit met uitstekende lever & garantie voorwaarden. Twijfel dus niet langer en neem contact op met de professionals van Botom International in Kampen. Zij zullen ervoor zorgen dat u uw telefoon in een mum van tijd weer in top staat verkeerd. Onze technici hebben affiniteit met het vak en vinden het geweldig om uw telefoon te mogen repareren in Kampen!

Telefoon Reparatie laten verrichten door telefoonwinkel Botom International

U wilt uw toestel laten repareren door Botom International in Kampen en bent benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel telefonisch contact met ons op door te bellen naar tel: +31 (0)38-853 7590 of mail naar info@botom.nl Wij zullen u dan advies geven over uw telefoon reparatie en kijken naar reparatie mogelijkheden. Dit om ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kan maken van uw telefoon. Komt u liever bij ons langs? Dan bent u uiteraard van harte welkom aan de Oudestraat 239 in Kampen. Wij staan hier vanaf maandag tot en met zaterdag vanaf 09:00 tot 17:00 uur voor u klaar. Wij zullen dan met u gaan kijken naar de mogelijkheden voor uw telefoon reparatie in Kampen.

Openingstijden

Maandag       09:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag         09:00 uur - 17:30 uur
Woensdag     09:00 uur - 17:30 uur
Donderdag    09:00 uur - 17:30 uur
Vrijdag           09:00 uur - 17:30 uur
Zaterdag        09:00 uur - 17:30 uur
Zondag          Gesloten