Ma - vrij voor 16:00 uur besteld, volgende dag in huis!

De telefoonwinkel in Kampen - Botom International

Botom International is een telefoonwinkel in Kampen die op grote schaal 14 dagen klantretouren van grote elektronicaketens in Europa opkoopt. De reden dat wij deze producten mogen inkopen is omdat desbetreffende bedrijven niet het recht hebben deze artikelen nogmaals als nieuw te verkopen. Alle toestellen die Botom International aangeleverd krijgt worden uitgebreid getest door de technische dienst. Indien de telefoons perfect functioneren worden ze toegevoegd aan het assortiment van Botom. Dit om er voor te zorgen dat u de beste telefoon, voor de scherpste prijs in Kampen kan aanschaffen!

telefoonwinkel in Kampen

Wat kunt u verwachten van Botom International Kampen

Botom International is de telefoonwinkel in Kampen. Wij leveren u een toptoestel voor een zeer scherpe prijs. Daarnaast heeft u bij elk product van Botom International gewoon 1 jaar garantie. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat er fouten ontstaan. Gaat er helaas toch wat mis? Dan zullen onze experts er altijd voor zorgen dat uw klacht zo spoedig mogelijk verholpen wordt. Bij Botom International koopt u een smartphone voor de best mogelijke prijs. Hierbij leveren wij altijd een uitmuntende service. Vindt u het artikel elders goedkoper? Dan passen wij direct de prijs aan van de desbetreffende telefoon!

De telefoons van telefoonwinkel Botom in Kampen

De telefoons van Botom International zijn in het bezit geweest van een eerste aankoper. Het kan hierdoor voorkomen dat er zeer lichte gebruikers spoortjes op het toestel geleverde toestel zitten. De telefoons werken uitstekend maar hebben alleen zeer lichte gebruiksspoortjes. Wij verkopen de smartphones onder de categorie ‘’Klasse B’’. Door de spoortjes kunnen wij de telefoon voor een extra scherpe prijs leveren in Kampen. Echter zijn de meeste toestellen van Botom International niet van nieuw te onderscheiden. Deze toestellen vallen de “A Klasse’’ categorie.

C Klasse telefoon van Botom International in Kampen

Ook leveren wij toestellen met de ‘’Klasse C’’ deze toestellen zijn voorzien van meerdere gebruikers sporen. Verder werken al deze toestellen uitmuntend. Al onze ‘’C Klasse’ toestellen zijn uitgebreid getest en worden geleverd met 1 jaar garantie! Bij Botom International bent u dus op het juiste adres voor een tweedehands telefoon. Bevalt het toestel van Botom International Kampen niet helemaal? Geen probleem. U kunt het artikel binnen 14 dagen kosteloos aan ons retourneren. Dit is uiteraard alleen mogelijk mits het toestel in originele staat geretourneerd wordt.

De telefoonwinkel in Kampen

Wij van Botom International zijn de goedkoopste aanbieder in telefonie. Vindt u een artikel elders voor een scherpere prijs en met garantie? Dan passen wij direct de prijs aan van ons artikel. Door een toestel van Botom International in Kampen aan te schaffen bespaard u gemakkelijk geld. De meeste toestellen die wij leveren zijn namelijk alleen opgestart en niet in gebruik geweest. Hierdoor bespaart u gemakkelijk geld op een mooie telefoon. Bij Botom International koopt u dus de goedkoopste telefoons in Kampen. Of u nou een iPhoneSamsung of, Huawei wilt. Botom International is de telefoonwinkel in Kampen die dit u kan leveren.

Contact met Botom International Kampen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die telefoonwinkel Botom International u in Kampen kan bieden? Kom dan snel langs in onze fysieke winkel aan de Oudestraat 239 in Kampen. Hier kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van telefoons. Ook kunt u eenvoudig een product bestellen op onze website. Indien u een toestel op een werkdag voor 16:00 uur bestelt, is de telefoon de volgende dag al bij u in huis! Wij van Botom International voorzien u graag van een top toestel!

Openingstijden

Maandag       09:00 uur - 17:30 uur
Dinsdag         09:00 uur - 17:30 uur
Woensdag     09:00 uur - 17:30 uur
Donderdag    09:00 uur - 17:30 uur
Vrijdag           09:00 uur - 17:30 uur
Zaterdag        09:00 uur - 17:30 uur
Zondag          Gesloten